Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bacteriën bereiken waar tandenpoetsen faalt

Listerine® helpt bacteriën te verwijderen

Listerine® bereikt bacteriën waar tandenpoetsen niet volstaat

Ziektekiemen kunnen echte lastposten blijken. Ze zitten overal… op je tong, tandvlees en zelfs op je gehemelte. Laat ze hun gang gaan en ze vormen een laag tandplak. Je tanden maken slechts 25% uit van je mond, dus hoe goed je ook poetst, je kunt gewoonweg niet alle ziektekiemen in je mond kwijtraken.

LISTERINE® komt je te hulp. LISTERINE® heeft de kracht om de hele mond te bereiken en reinigt dieper op moeilijk bereikbare plekken dan tandenpoetsen alleen.

LISTERINE® heeft een unieke samenstelling met essentiële oliën die:

  • Tot 97% van de achtergebleven bacteriën na tandenpoetsen helpt te verwijderen.
  • Helpt om bacteriën te verwijderen diep in de tandplakbiofilm (een dunne laag microscopische organismen die de binnenkant van de mond bedekt).
  • Langdurig voor een frisse adem zorgt.

Tot 70% minder tandplak met LISTERINE®

Een studie rond tandplakvermindering over een periode van 6 maand toonde aan dat flossen – bovenop tandenpoetsen – de hoeveelheid tandplak in de mond slechts met 9% extra verminderde. Bij het 2 keer per dag spoelen met LISTERINE® verminderde de tandplak met 70% meer dan bij poetsen alleen. 

 Werking van de essentiële oliën

Tandplakbiofilm of tandplak vormt de hoofdoorzaak van tandvleesaandoeningen. De vorming van tandplak begint meteen na het tandenpoetsen. LISTERINE® heeft een brede werking tegen allerlei soorten bacteriën en helpt ze doden door hun celwanden te doorbreken zodat ze zich niet langer kunnen vermenigvuldigen. Resultaat: 36% minder tandvleesproblemen in vergelijking met tandenpoetsen alleen.