Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

JOHNSON & JOHNSON STAAT ACHTER DE WERELDGEZONDHEIDSORGANISATIE

De gevolgen van de wereldwijde COVID-19-pandemie zijn onmiskenbaar. We moedigen consumenten aan om kennis te nemen van de informatie van de Wereldgezondheidsorganisatie en de richtlijnen op te volgen.

ONS ANTWOORD OP COVID-19

Bij Johnson & Johnson zijn we toegewijd aan het helpen van individuen en gemeenschappen over de hele wereld om met de ongekende gevolgen van COVID-19 om te gaan. Onze teams werken hard aan onderhouden de productie van gezondheidsproducten voor de consument, waaronder LISTERINE®.

Aangezien COVID-19 de capaciteit van de gezondheidszorg wereldwijd onder druk zet, is het belangrijker dan ooit om mensen te helpen gezond te blijven en de druk op het zorgsysteem te verminderen. Er is veel vraag naar ons mondwater omdat de consument zich richt op persoonlijke hygiëne. We geven prioriteit aan de voortdurende productie van producten waar veel vraag naar is om de aanvoer op peil te houden, terwijl we tegelijkertijd het hoogste niveau van kwaliteit en veiligheid garanderen.

Daarnaast zijn we bezig met het ombouwen van productielijnen op verschillende locaties over de hele wereld om handreinigers te produceren voor de bescherming van onze R&D-, productie- en distributiemedewerkers en die zullen worden gedoneerd aan gezondheids- en gemeenschapswerkers in de frontlinie van de zorg. Dit werk wordt uitgevoerd in overeenstemming met de richtlijnen van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de U.S. Food and Drug Administration en zo snel als mogelijk is om aan deze dringende behoefte te voldoen.

GEBRUIK VOLGENS DE AANWIJZINGEN

Gebruikers hebben vragen gesteld over de effectiviteit van LISTERINE® tegen COVID-19. De gezondheid en veiligheid van onze gebruikers staat voorop. Dit zijn enkele veelgestelde vragen met antwoorden van de makers van LISTERINE®.

Helpt spoelen met LISTERINE® tegen het COVID-19-virus?

LISTERINE® is een mondspoelmiddel voor dagelijks gebruik waarvan is bewezen dat het 97% van de ziektekiemen bestrijdt die een slechte adem, tandplak en gingivitis veroorzaken. LISTERINE®-mondwater is niet getest tegen het coronavirus en is niet bedoeld om COVID-19 te voorkomen of te behandelen. Gebruikers moeten de preventieve maatregelen die de Wereldgezondheidsorganisatie heeft uitgegeven opvolgen, waaronder het regelmatig wassen van de handen, het bewaren van sociale afstand en het vermijden van het aanraken van de ogen, neus en mond.

Kan LISTERINE®, omdat het alcohol bevat, gebruikt worden als handdesinfectiemiddel of als oppervlaktedesinfectiemiddel?

Nee. De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) beveelt het gebruik aan van een handreiniger die ten minste 60% alcohol bevat om jezelf te beschermen. Alleen sommige LISTERINE®-samenstellingen bevatten alcohol, en als dat het geval is slechts ongeveer 20%. LISTERINE® is niet bedoeld om te worden gebruikt als handdesinfectiemiddel of als oppervlaktedesinfectiemiddel en werkt ook niet als zodanig.

Hoe kan ik LISTERINE® gebruiken, behalve om te spoelen?

LISTERINE® is alleen bedoeld om te helpen bij het voorkomen van veelvoorkomende mondgezondheidsproblemen zoals slechte adem, tandplak, gaatjes, tandvleesonsteking en tandvlekken. LISTERINE® is niet bedoeld om te gorgelen, maar om in de mond te worden gespoeld. LISTERINE® heeft veel producten om uit te kiezen:https://www.listerine.nl/products

Lees altijd het productetiket om er zeker van te zijn dat het product geschikt is voor u en gebruik het product zoals aangegeven.

Kan LISTERINE® keelpijn voorkomen?

LISTERINE®-producten zijn alleen bedoeld ter voorkoming van veelvoorkomende mondgezondheidsproblemen zoals slechte adem, tandplak, gaatjes, tandvleesontsteking en tandvlekken. Raadpleeg uw huisarts over de behandeling, voorkoming of verlichting van keelpijn.

ONZE PRODUCTVOORDELEN

Tegen welke ziektekiemen is LISTERINE® effectief?

LISTERINE® is een mondspoelmiddel voor dagelijks gebruik waarvan klinisch is bewezen dat het ziektekiemen bestrijdt die tandplak, slechte adem en de vroege tandvleesontsteking veroorzaken. LISTERINE® doodt tot 97% van de ziektekiemen die een vroege tandvleesaandoening veroorzaken en die achterblijven na het borstelen.

Er zijn veel LISTERINE®-producten die verschillende voordelen bieden voor de mondverzorging. Zoek het product dat voor u geschikt is: https://www.listerine.nl/products

Hoe kan LISTERINE® mij helpen tijdens de COVID-19 -pandemie?

LISTERINE® heeft een portfolio van producten die bedoeld zijn om veelvoorkomende mondgezondheidsproblemen zoals slechte adem, tandplak, gaatjes, tandvleesonsteking en tandvlekken te helpen voorkomen. LISTERINE® kan nuttig zijn bij het onderhouden van de mondhygiëne tussen de bezoeken aan de tandarts door.Neem bij vragen en/of onduidelijkheden contact op met uw lokale tandarts

ANDERE PRODUCTGERELATEERDE VRAGEN

Beperkte bezetting callcenter en afhandeling contactverzoeken

Als gevolg van de zich ontwikkelende noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid, kan het zijn dat u een vertraagde reactie krijgt wanneer u contact met ons of ons callcenter opneemt. Wij waarderen uw geduld bij ons streven om u en uw gezin gedurende deze periode niettemin de beste service te bieden.